SKRIVET: 2011-01-26, kl 23:52:47 | PUBLICERAT I: makeup&hair

håruppsättning

by meee and Natalie, modell Rebecka

SKRIVET: 2011-01-26, kl 15:08:00 | PUBLICERAT I: lisa

26/1

hej, jag kom precis hem från skolan. Nu sitter jag i min lägenhet och väntar på att klockan ska bli 4 så jag kan ta tåget hem till mammi o pappi hihi. Hade en hantverkslektion (stylist) idag. Jag och Natalie gjorde en riktigt ball håruppsättning på Rebecka. Jag gjorde även en lockigt uppsättning på Ida förra veckan. Kommer bilder på båda två lite senare. Until then, ha en fortsatt bra dag. PUSS

SKRIVET: 2011-01-25, kl 19:34:03 | PUBLICERAT I: lisa

ibland blir jag kreativ

hade inget speciellt att göra så tog fram lite blyertspennor o började kladda, så de sitter jag o gör right now.

SKRIVET: 2011-01-25, kl 19:06:05 | PUBLICERAT I: makeup&hair

hårförlängningen

yes, nu har håret suttit i drygt 2 veckor. Än så länge har de hållt helt okej... Jag har klamt åt slingorna en gång (igår), tappat 2 och tagit ur 2 som satt helt galet. Bortser man från de är jag nöjd!
I början var de riktigt jobbigt att eftersom man störde sig på fästena jättemycket, men efter ett tag så vänjer man sig. Nu tänker jag inte på dom alls! :)
Jag sköter håret ungefär somvanligt.. Tvättar det så sällan som möjligt, använder värmeskytt när jag stylar de, sover med fläta, korsta de med svinhårsborste osv.
Iallafall så är de riktigt gött att slippa clips och kort tråkigt hår, tummen upp!

SKRIVET: 2011-01-06, kl 02:34:05 | PUBLICERAT I: pictures

hade inte sagt nej till lite sommar nu


foto från turkiet

SKRIVET: 2011-01-06, kl 02:15:08 | PUBLICERAT I: makeup&hair

gott nytt.... hår!

Nu e jag gladtjej gånger 100. Ikväll beställde jag nämligen nytt löshår!
Har alltid haft förlänging med clips, men nu har jag bestämt mej för att sätta i de permanent.
(vilket antagligen kommer driva mig till vansinne, men whatever. vill man va fin får man lida pin!)
Iaf har jag beställt ringhair, alltså sätts det fast med microringar. Det är slingor som kan klämmer fast med en liten metalring :) men eftersom jag e så sjukt värdelös på att förklara så får ni checka denna videon ist.

SKRIVET: 2011-01-06, kl 01:59:33 | PUBLICERAT I: lisa

2011

En obestämt bloggpaus innan jag ens hade börjat, gillar starten på min blogg. Men hoppas att alla har haft en grym jul och ett grymt nyår, de har iaf jag. Firade julen med familjen o släkten, sen bar de av till kläppen för 5 dagar av snowboarding. På nyår drog jag hem igen för att fira med mina underbara vänner, en rätt misslyckad kväll. Men jag bestämde mig för en sak - 2011 ska bli de bästa året någonsin!
Jag brukar aldrig ha några nyårslöften, tycker de känns som "en nystart i livet" men att dom flesta (inte alla!) aldrig slutför de. Tänk till exempel någon som bestämmer sig för att gå ner 10 kilo eller sluta röka, och ger upp halvvägs för att målet var för högt. De ända som det medför är ju att man slutar som en svagare människa o de var ju precis det man inte ville från början. Mål är till för att nås!
Iaf jag brukar ju somsagt inte ha några nyårslöften men iår tänker jag ha de ändå. Jag har bestämt mig för är att jag ska:
  • Ta hand om mina relationer - Det allra viktigaste för mig är min familj och mina vänner det jag ska bli bättre på att att visa hur mycket jag uppskattar och älskar dom. Jag ska bli världens bästa dotter, kompis, syster osv whatever - Jag ska ta hand om dom jag älskar mest!
  • Förbättra självkänslan - Jag är egentligen en ganska stark och självständig person. Men jag måste bli bättre på att sluta tänka på vad andra tycker om mig, inse saker jag är bra på, våga misslyckas och förstå att jag duger som jag är..
  • Äta / sova / träna - Detta är väl ett sådant löfte som jag förmodligen inte kommer hålla som de godismonster jag är (A) Men jag ska försöka att äta bättre, sova minst 7 timmar och på nåt sätt träna någon gång ibland haha
  • Börja plugga - Riktigt viktigt faktiskt, de handlar ju trots allt min framtid. Visst kan man inte göra bättre än sitt bästa. Men jag vägrar gå ur gymnasiet med kassa betyg o tänka -jag kunde gjort de bättre. Nä blir till att bita i de sura äpplet och lägga mer tid på skolan!
  • Skriva ner min mitt - Alltså BLOGGA! - Jag ska försöka bli bättre på att updatera min lilla blogg
Gott nytt år i efterskott sötnosar! Puss på er

(jisses lille långt inlägg)