SKRIVET: 2011-05-22, kl 16:44:11 | PUBLICERAT I: lisa

hej igen

jahaja, de va bannemej ett tag sen jag updaterade bloggen nu! Har haft funderingar på att ta bort den eftersom jag har insett lite hur sjuk "intenetvärlden" är. Varför lägger man egentligen upp hela sitt liv på nätet? Och varför är allting så förbannat ytligt?
Jaja, har iallafall bestämt mej för att ha kvarden och blogga när jag har lust (de går ju lixom i vågor). Men vad har hänt sen sist då?
Jag har vart på Plusawards, blivit ett år äldre, pluggat, insett att jag har rullstolsbiljett till håkankonserten, festat, vart med underbara vänner, smält laddaren till min macbook, sett magggggio på liseberg (hennes nya album är grymt ju!), stylat fina klara för stuntbal, fått en vit iphone 4 ♥, higfivat med andreas wijk haha (sinnes snygg), softat och bara lev livet helt enkelt.
Nu ska jag packa väskan full med kläder och sedan bege mig till min lilla lägenhet i stan för ännu en vecka i skolan, 3 kvar nu tror jag! u n d e r b a r t! Ha en fin söndag, puss
(gammal bild)

SKRIVET: 2011-05-17, kl 11:52:43 | PUBLICERAT I: lisa

HEJ DÄRUTE I LINGONSKOGEN!

Nu va de bannemej ett tag sen jag skrev nånting här, blev lite trött på de helt enkelt. MEN im back!
Och vad har hänt sen sist då? Jo, jag har praktiserat i skoaffär, vart på plusawards, festat, fyllt år, käkat jordgubbar, fått en vit iphone 4, softat och levt livet hel enkelt!
Nu sitter jag i skolan, slutar om en kvart och då ska jag bege mej hem till mammi och pappi, eftersom jag är ledig imorgon. Later! Puss